13 januari 2022

Begeleiding op weg naar werk

Samen verder!
werkbegeleiding

De informatiekrant Zorg en Ondersteuning Veenendaal wordt deze week verspreid. In deze informatiekrant lees je ook hoe wij inwoners ondersteunen op weg naar werk. Zo vond Mimoun via ons een baan bij Movexx: ‘Anke, mijn begeleider bij HetWerktNu, stelde me in het voorjaar voor bij Movexx. En daar ben ik nog steeds heel blij mee. Ik vind het heel fijn om weer aan het werk te zijn. Ik kan thuis vertellen over de dingen die ik meegemaakt heb. Na een dag werken heb ik een voldaan gevoel. Het werk vind ik leuk, maar ik heb vooral ook hele fijne collega’s. Ze helpen me als ik vragen heb en zorgen dat ik me prettig voel in dit bedrijf.’ Mimoun, assemblagemedewerker bij Movexx.

Lees hier het hele artikel.

Actueel

22
dec
Kerstkaart

HetWerktNu wenst u fijne feestdagen!

10
okt
HetWerktNu Bedrijfsauto

‘Wees juist nu zuinig op je personeel’

22
sep
Emad Kreeft aan het werk

Via SROI bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.