Ontwikkeling

'Werkfit' en klaar om aan de slag te gaan
Samen verder!
werk

Ontwikkeling

HetWerktNu biedt ontwikkeltrajecten waarbij wordt gewerkt aan werknemersvaardigheden die nodig zijn om bij werkgevers aan de slag te gaan. Denk hierbij aan competenties zoals: samenwerken, afspraken nakomen en zelfstandig werken.

Tijdens deze ontwikkeling focussen we op de competenties waar de kandidaat in moet groeien. Dit vraagt om maatwerk. Daarom maken we gebruik van gerichte opdrachten waarmee een kandidaat in de werksituatie aan de slag kan. 

Streven is dat de kandidaat na afloop van het ontwikkeltraject de benodigde werknemersvaardigheden heeft om bij een werkgever aan de slag te kunnen. De kandidaat is dan ‘werkfit’.

Kandidaat-werknemers worden op de werkleerplek deskundig begeleid. De hiervoor opgeleide leidinggevenden maken een objectieve beoordeling van capaciteiten en competenties. 

De werkdiagnose die hieruit volgt biedt inzicht in capaciteiten en ontwikkelmogelijkheden. Hiermee kan beoordeeld worden of een kandidaat direct naar werk kan worden begeleid of dat een ontwikkeltraject nodig is.

ontwikkeling

Interesse? Neem dan contact op.

Meer weten over onze Ontwikkel-trajecten? Neem dan contact op met Gertjan van der Kaaden.

Gertjan van der Kaaden

Gertjan van der Kaaden
Manager

06 22 89 03 20
gertjan@hetwerktnu.nl

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.