Re-integratietraject ‘Werkfit’

Het ontwikkelen van werknemersvaardigheden in de praktijk om klaar te zijn om (weer) aan de slag te gaan
Samen verder!
Bruil Beton

Werkfit
aan de slag

Soms is iemand langere tijd uit het arbeidsproces. HetWerktNu heeft ontwikkeltrajecten om een kandidaat werkfit te maken. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om het ontwikkelen van werknemersvaardigheden om bij een werkgever aan de slag te kunnen gaan en te blijven. Denk hierbij aan competenties zoals: samenwerken, afspraken nakomen en zelfstandig werken.

De ontwikkeling vindt plaats op die competenties waarin een kandidaat nog moet groeien. Dit is maatwerk. We maken gebruik van een systeem met gerichte werkopdrachten waarmee een kandidaat in de praktijk zichzelf kan trainen en kan laten zien of hij/zij de betreffende competentie uiteindelijk beheerst. De praktijk bestaat uit een werkleerplek met begeleiding van leidinggevenden, re-integratieconsulenten en zo nodig jobcoaches. Allen zijn zij getraind in het geven van werkopdrachten en begeleiden van de kandidaat. 

Het uiteindelijke doel van het ontwikkeltraject is dat de kandidaat voldoende werknemersvaardigheden heeft om bij een reguliere werkgever aan de slag te kunnen. De kandidaat is dan “Werkfit”.

Interesse? Neem dan contact op.

Interesse in de Werkfit-trajecten van HetWerktNu? Neem dan contact op met Gertjan van der Kaaden.

Gertjan van der Kaaden

Gertjan van der Kaaden
Manager

06 22 89 03 20
gertjan@hetwerktnu.nl

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.