Ik zoek een werknemer

Wij hebben aandacht voor de wens van de werkgever en de mogelijkheden van de kandidaat. Alleen zo wordt matching succesvol.
Samen verder!
landbouw

We kennen
de kandidaat

Heeft u een openstaande vacature en wilt u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? HetWerktNu heeft de expertise de kandidaat te vinden die bij u past. Zeker wanneer het gaat om praktijkgericht werk. We hebben diverse kandidaten die vaak per direct beschikbaar zijn en we kunnen ook de bemiddeling voor uw vacatures uit handen nemen.

Veel kandidaten hebben bij ons een re-integratietraject of vakgerichte training gevolgd. We focussen daarbij niet alleen op vakvaardigheden maar juist ook op algemene werknemersvaardigheden zoals samenwerken en collegialiteit, productiviteit, nauwkeurigheid, gevoel voor arbeidsverhoudingen en afspraken nakomen. We bereiden hen voor op een betaalde baan met alle verantwoordelijkheden die daar bij horen.  

We kennen de kandidaat. Wij informeren u over talenten en eventuele beperkingen van de kandidaat, u krijgt van ons een eerlijk verhaal. Want we zijn er van overtuigd dat iemand hierdoor langdurig een waardevolle arbeidskracht voor uw bedrijf kan zijn. Wij hebben diverse contractmogelijkheden, lees hier meer over in dienst of detacheren.

Wilt u liever uw werk uitbesteden? Neem dan contact op met IW4.

werknemer landbouw

Neem
contact op

Interesse in werknemers via HetWerktNu? Neem dan contact op met Marc Keppel of Anke van Teeffelen.

Medewerker Anke van Teeffelen

Anke van Teeffelen
Werkconsulent

06 48 07 07 54
anke@hetwerktnu.nl

Werkbegeleiding

Diverse
contractmogelijkheden

Er bestaan diverse mogelijkheden om een kandidaat via HetWerktNu in uw organisatie in te zetten. Bijvoorbeeld door de kandidaat in dienst te nemen of via detachering. U kiest wat het beste bij u past.

Wellicht heeft u nog vragen. Wat zijn de kosten en risico’s? Heb ik recht op subsidie? Wat komt er aan extra begeleiding bij kijken? Wat als de match toch niet goed uitpakt? Neem vrijblijvend contact met ons voor een kennismaking.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.