23 februari 2021

Een klein zetje kan soms voldoende zijn

Soms kan een klein zetje, een positieve impuls, het verschil tussen uitkering en werk betekenen.

Lees verder
Samen verder!
werkleerbedrijf

‘Chris zat al een aantal jaar thuis zonder werk en vulde zijn dagen met ‘een beetje op de bank hangen en gamen’ zoals hij dat zelf aangeeft. Na een kennismaking met Chris hadden we het idee dat het vinden van een passende baan mogelijk zou moeten zijn. En dat bleek. In december 2020 kon Chris via een proefplaatsing starten als magazijnmedewerker bij WSI Models in Woudenberg. Een proefplaatsing geeft zowel de kandidaat als de werkgever de kans om te kijken of het werk past.

Inmiddels is de proefplaatsing afgerond en heeft Chris medio januari een dienstverband bij WSI Models gekregen van, in eerste instantie, 6 maanden.

Chris geeft aan weer structuur in zijn leven te hebben. Het gaat financieel weer beter, hij zit veel beter in z’n vel en ervaart daardoor veel meer energie. ‘Ik zit op m’n plek en voel me helemaal thuis bij WSI Models’ geeft hij vol trots aan. WSi Models ziet dat Chris een waardevolle aanvulling is voor het bedrijf. Met het aanbieden van dit dienstverband blijkt ook het vertrouwen dat ze in Chris hebben.

Soms is er maar een klein zetje nodig, een positief impuls, waardoor de kandidaat zijn leven weer op kan pakken en de werkgever het aandurft om iemand een kans te geven.

Chris, super dat je in zo’n korte tijd je plek hebt weten te vinden binnen WSI Models en deze mooie kans met beide handen hebt aangepakt.
WSI Models bedankt dat jullie Chris deze kans hebben geboden!’

#werk #trots #samenverder #wsimodels

Actueel

20
jun

Genomineerd voor MVO-prijs Business Event Veenendaal

20
jun

Vacature meewerkend voorman/-vrouw bij IW4/HetWerktNu

26
mrt

Deelnemers Praktijkassessment geven HetWerktNu een 7,9

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.