25 november 2020

Introductie nieuwe huisstijl

Samen verder!
re-integratie

De afgelopen periode hebben we een vernieuwingsslag in onze huisstijl doorgevoerd naar een frisse, moderne uitstraling die past bij deze tijd. Het benutten van kansen zodat iedereen met passend werk mee kan doen in onze maatschappij en het ondersteunen en faciliteren van bedrijfsleven en maatschappelijke partners staat bij ons centraal. In onze nieuwe huisstijl zijn deze elementen terug te vinden.

HetWerktNu – ‘Samen verder’
We detacheren en bemiddelen (kandidaat) medewerkers naar werk bij werkgevers. En we ondersteunen werkgevers en medewerkers om het werk ook te behouden. Het gaat niet alleen om een succesvolle match, maar we volgen of het ook op de lange termijn goed blijft gaan. We gaan voor duurzame oplossingen.

(Kandidaat) medewerkers die nog niet werkfit zijn, bieden we mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Want we streven er naar dat iedereen met passend werk meedoet op de arbeidsmarkt. Om dit te bereiken trekken we samen op met werkgevers en maatschappelijke partners om de kansen op werk te vergroten en een inclusieve arbeidsmarkt vorm te geven.

Kortom: Bij HetWerktNu eindigt het niet bij een succesvolle match. Daarom is onze slogan ‘Samen verder’.

Ondersteuning en advisering op maat staan bij ons centraal. Want iedere klant verwacht iets anders. We zijn gedreven om kansen optimaal te benutten Dát is HetWerktNu!

 

 

Actueel

22
dec
Kerstkaart

HetWerktNu wenst u fijne feestdagen!

10
okt
HetWerktNu Bedrijfsauto

‘Wees juist nu zuinig op je personeel’

22
sep
Emad Kreeft aan het werk

Via SROI bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.