Anna Jaroszewicz

“'Je kunt van mij op aan, ik kom mijn afspraken na .'“

Lees verder

Over Anna

Anna is een leuke en vriendelijke vrouw die hard wil werken en een belangrijke schakel kan zijn in het bedrijf.

‘Mijn naam is Anna. Ik ben 55 jaar oud en ik ben geboren en getogen in polen. Ik leer al 2 jaar intensief Nederlands en start in september met een cursus op B1- niveau. Ik wil graag een baan die bij mij past. Ik ben goed in technisch, magazijn- en logistiek werk. Verder ga ik gestructureerd te werk en zorgvuldig te werk. Ik waardeer respect op het werk, stiptheid, betrokkenheid en een goede sfeer. Daarnaast ben ik een zeer vriendelijke en gemotiveerde vrouw. Ik kom altijd mijn afspraken na en ben erg betrouwbaar.

Ik zoek een baan in de productie, techniek of magazijn waarin ik kan groeien en mijzelf kan ontwikkelen. Daarnaast sta ik ook open voor andere werkzaamheden.’

Competenties
Betrokken, vriendelijk, hardwerkend, zelfstandig, betrouwbaar, respectvol

Opleidingen
2003 – 2006 Universiteit Adam Mickiewicz in Poznan, Polen Psychologie
2001 – 2004 Universiteit Marii Curie Skłodowskiej in Lublin Pedagogiek, maatschappelijk werk en resocialisatie (Bachelor)
1998 – 2001 Post-secundaire school voor maatschappelijk werkers in Gdansk een maatschappelijk werker
1984 – 1988 Middelbare school Nr. 7 in Gdansk

Werkervaring

  • Magazijnbeheer: (schroeven en staalproducten) beheer documentatie en zorg voor medewerkers (Polen)
  • Eigen bedrijf van 2007 tot 2014-  particuliere groothandel met hetzelfde assortiment. Werkzaamheden: goederen bestellen en verkopen, magazijnbeheer, klanten- en medewerkersbediening. (Polen)
  • Parttime psycholoog voor mensen van 13 tot 18 jaar in criminele centra. Advies en schakel in proces lot van minderjarigen (Polen)
  • VDB-services b.v. / H&M magazijnmedewerker. Werkzaamheden: Medewerker van de losafdeling, orderpicken, demonteren van goederen op bestemming, labelen en scannen en betrokken bij opleiden van nieuwe medewerkers.Informatie:

Woonplaats
Ede

Beschikbaar
Parttime beschikbaar, bij voorkeur 3 x 8 uur en 1 x 4 uur (3,5 dag per week)

Contactpersoon
Anke van Teeffelen

Interesse in
deze kandidaat?

Geïnteresseerd in deze kandidaat? Neem dan contact op met de contactpersoon (zie hierboven). Heeft u een andere vraag? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.