Armando Hoogendoorn

Armando Hoogendoorn

“'Ik zoek werk in een omgeving waar ik van betekenis kan zijn.'“

Lees verder

Over Armando

Armando is een vriendelijke 37- jarige jongeman met veel gevoel voor verantwoordelijkheid. In zijn leven vindt hij het heel belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen. In zijn vrije tijd werkt hij als Heilsoldaat voor het Leger des Heils. Twee jaar heeft hij binnen de uitvaartbranche mogen werken als algemeen medewerker. Hier zorgde hij dat de rouwkamer klaar was voor gebruik; stoelen en tafels netjes zetten, koffie en thee neerzetten, condoleanceregister klaarleggen, ontvangst van bloemen en dit bij de juiste dienst neerzetten, assisteren in de koffiekamer, schoonmaken van de verzorgingsruimtes, voorraden aanvullen, etc.

Armando zijn wens is om weer in de uitvaartbranche te mogen werken, dit heeft hem heel veel voldoening gegeven en hij ging elke dag met plezier en fluitend naar zijn werk. Ook zou hij graag meer willen leren en assisteren bij de laatste verzorging van de mensen als dat mogelijk is.

Competenties

Armando kan prima zelfstandig werken, belangrijk is dat hij goed wordt ingewerkt en een vast aanspreekpunt heeft. Verder is Armando vriendelijk, sociaal, correct, gemotiveerd, betrouwbaar, behulpzaam en een echte doorzetter. Hij is actief, hij loopt en fietst graag. Armando kan goed samenwerken en vindt het belangrijk om zijn werk goed te doen. Daarom weet hij graag wat er van hem verwacht wordt.

Werkervaring

Vanaf 2005 werkt Armando voor IW4.
Werkzaamheden:
– cateringwerkzaamheden
– schoonmaakwerk
– medewerker in de uitvaartbranche
– medewerker op een facilitaire afdeling in de zorg

Doordat Armando binnen diverse organisaties en in verschillende functies ervaring heeft, maakt dat hij breed inzetbaar is. Bovendien blijft hij graag leren.
Informatie:

Woonplaats
Veenendaal

Beschikbaar
36 uur per week (minder is ook bespreekbaar)

Contactpersoon
Melissa Netten

Geïnteresseerd in
deze kandidaat?

Geïnteresseerd in deze kandidaat? Neem dan contact op met de contactpersoon (zie hierboven). Heeft u een andere vraag? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.