Missie, visie en kernwaarden

Samen verder!
landbouw
samenwerken

Onze missie en visie
Werken doet goed: dat is onze overtuiging. Werken biedt structuur, geeft je het gevoel ergens bij te horen en draagt bij aan economische zelfstandigheid. Onze missie is dan ook het benutten van talent, zodat iedereen naar vermogen meedoet. De visie van HetWerktNu sluit hierop aan: ‘Passend en duurzaam werk voor iedereen.’

Onze kernwaarden
De basis waar we voor staan en waar we vanuit werken: onze kernwaarden.

Gedreven
Er is veel ambitie bij de medewerkers binnen HetWerktNu. Vernieuwing, groei en ontwikkeling van mensen staat dan ook voorop. We zijn expert op ons gebied en streven ernaar om dat op maximale wijze toe te passen voor onze klant: we willen de kansen die we zien optimaal benutten. Op die manier willen we waarde toevoegen voor onze medewerkers, klanten en stakeholders.

Betrokken
We zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klant. Omdat iedere ondernemer iets anders verwacht, proberen we elke klant op maat te bedienen. We zijn creatief in de manier waarop we dat aanpakken. Door aandachtig te luisteren, ontdekken we wat er speelt bij de klant en waar de behoefte ligt. We denken mee met de klant en gaan voor een duurzame relatie. Met plezier!

Pragmatisch
Bij HetWerktNu hebben we een echte hands-on-mentaliteit. We staan met onze voeten in de klei en komen met concrete handvatten voor de klant.

Proactief
HetWerktNu is ondernemend en initiatiefrijk. Dit is nodig, omdat we met zaken bezig zijn die in de toekomst waardevol blijven. Samen met werkgevers zoeken we naar de juiste match. We zijn daarin proactief en denken met ondernemers mee om een inclusieve arbeidsmarkt te realiseren. Dat doen we vanuit onze kennis en met enthousiasme.

 

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.