Een nieuwe start

Samen verder!
saide voor deur

Na jarenlang niet gewerkt te hebben, kwam Saida in september 2022 via de Gemeente Veenendaal bij HetWerktNu. Ze startte vol enthousiasme aan een traject om weer arbeidsritme op te doen want ze wilde dolgraag weer aan het werk. Ze deed via diverse werkzaamheden werkervaring op en kreeg coaching in het aangeven van grenzen. Met dit traject werd een belangrijke stap gezet richting de arbeidsmarkt. En nu nog een passende baan.

‘ze had geen ervaring als conciërge, maar de functie bleek een schot in de roos’

Renate, werkconsulent bij HetWerktNu, zocht een tijdelijke conciërge bij een school waar zij contacten mee heeft. Hoewel Saida geen ervaring had als conciërge, zou dit wel eens een passende match kunnen zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek was er direct een klik: Saida mocht voor een periode van in ieder geval twee maanden aan de slag. Zo kon ze ervaring opdoen en kijken of deze functie bij haar zou passen.

De functie van conciërge bleek voor Saïda een schot in de roos. Renate vond bij twee andere locaties van deze scholenstichting een vacature voor conciërge en kreeg zo de kans om Saida, na deze werkervaringsperiode, duurzaam in deze functie te kunnen plaatsen.

Saida werkt nu dus op beide locaties van de Stichting CNS Ede namelijk, de Ontdekking en de Vlinderboom. Ze kan hier, als vaste conciërge, in principe tot aan haar pensioen blijven werken. ‘We zijn heel blij met Saida. Ze is een fijne collega die zelfstandig werkt en van aanpakken weet. En de kinderen zijn dol op haar. Ze heeft echt passie voor het vak en doet haar werk met volle overgave en enthousiasme.‘ – Karen Flantua, directeur de Ontdekking.

 

‘Saida zit op haar plek. Ze is opgenomen in het team en gaat iedere dag met een glimlach naar het werk. Ik ben trots dat het Saida gelukt is deze nieuwe start te maken. Saida, nog heel veel jaren plezier en succes in deze mooie functie! – Renate Brinkman, werkconsulent HetWerktNu.

Succesverhalen

‘Ik zit hier op m’n plek’

Samenwerking Groupe Atlantic – HetWerktNu

Gemeente Barneveld en HetWerktNu slaan handen ineen voor werk

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.