Een nieuwe uitdaging voor Rob: van horeca naar autobedrijf

Samen verder!
autobedrijf Bochane Veenendaal

Rob is een bekend gezicht voor iedereen bij IW4 en HetWerktNu. En niet alleen omdat hij al jaren bij ons werkt, maar ook omdat hij een echte grapjesmaker is en graag met iedereen een praatje maakt. Jarenlang werkte hij met plezier in het bedrijfsrestaurant bij IW4. Hij was altijd in de veronderstelling dat hij bij IW4 zou blijven werken, en dat een baan bij een ander bedrijf buiten IW4 niet haalbaar zou zijn. Maar niets bleek minder waar. Hij waagde de stap en met zijn grote glimlach wast Rob nu auto’s bij Autobedrijf Bochane in Veenendaal.

‘Bij passend werk gaat het niet alleen om de werkzaamheden, maar ook om vertrouwen en de juiste klik.’ Renate Brinkman, werkconsulent HetWerktNu.

Vanaf het moment dat Rob bij IW4 kwam, dat was in 1984, heeft hij verschillende werkzaamheden gedaan uiteenlopend van inpakwerk tot het werken in het Bedrijfsrestaurant. ‘In de bijna zes jaar dat ik hier werk heb ik samen met Rob meerdere keren geprobeerd een werkplek bij een ander bedrijf te vinden. Helaas zonder succes. De werkzaamheden waren niet passend genoeg en Rob twijfelde destijds ook of hij echt wel weg wilde bij IW4. Tot ik in contact kwam met de Renault- en Dacia dealer in Veenendaal. Zij waren nog niet bekend met IW4 en HetWerktNu en na een prettig gesprek besloten we om te kijken of wij iets voor elkaar konden betekenen. Ze zochten wel iemand voor het wassen van auto’s in combinatie met het op- en afhalen van de auto’s. Ik moest meteen aan Rob denken en hij was ook direct enthousiast. Na een kennismakingsgesprek en een rondleiding bij Bochane mocht Rob starten en het blijkt een schot in de roos. Rob is vanaf begin van het jaar voor 36 uur in de week gedetacheerd. Bij passend werk gaat niet alleen om de werkzaamheden, maar ook om vertrouwen en de juiste klik.

‘De lach op zijn gezicht is niet meer weggegaan.’ Stefan van der Pijl, Autobedrijf Bochane Veenendaal.

Stefan van der Pijl, vestigingsmanager bij Bochane Veenendaal: ‘Vanaf het moment dat Rob hier is begonnen heeft hij de hele dag, gedurende de hele week, een lach op zijn gezicht die niet meer weggaat. Rob is een hele fijne collega. Hij is hulpvaardig, flexibel, niks is teveel én hij houdt van een grapje. Hij is echt onderdeel van ons bedrijf, hij hoort er helemaal bij. Enige nadeel? Rob vindt het werken zo leuk dat hij niet naar huis wil, we moeten hem elke vrijdag naar huis sturen ?.’

Wij wensen Rob nog heel succes bij Bochane en hopen dat hij daar nog lang met veel plezier mag blijven werken!

Succesverhalen

‘Ik zit hier op m’n plek’

Samenwerking Groupe Atlantic – HetWerktNu

Gemeente Barneveld en HetWerktNu slaan handen ineen voor werk

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.