Ik weet nu: het kan ook anders.

Samen verder!
werknemer Hetwerktnu

‘Na een periode uit het arbeidsproces geweest te zijn vroeg ik aan een bekende die bij HetWerktNu werkt of zij wellicht iets voor mij konden betekenen. Ik kon aan de slag met een traject en in een periode van zes maanden heb ik gewerkt aan het opbouwen van uren en ben ik op diverse plekken bij IW4, waar HetWerktNu onderdeel van uitmaakt, aan de slag gegaan. Zo kon ik kijken wat bij mij paste. En met succes.

Mijn passie en ervaring liggen oorspronkelijk in de techniek. Maar ik voelde me er niet meer thuis. Alles was gericht op snelheid en productie, er was geen aandacht voor de ‘mens’ en ik werkte geïsoleerd, ik had weinig contact met collega’s. Ik dacht dat het er bij ieder bedrijf zo aan toe zou gaan.

ik weet nu: het kan ook anders, ik heb echt mijn plekje gevonden

Niets is minder waar. Ik weet nu dat het ook anders kan. Inmiddels werk ik alweer zo’n 1,5 maand als assemblagemedewerker bij Movexx. Ik kwam echt in een warm bad terecht. Ik heb afwisselend werk en leuke collega’s. Ik voel me geen nummer, maar ben echt een persoon, een collega die mee mag praten.

Pas over een tijdje gaan we kijken of ik mijn uren verder kan uitbreiden. Ik krijg de tijd om te wennen. Dat is heel fijn. Want in het begin was ik aan het eind van mijn werkdag erg moe. Maar inmiddels heb ik ook weer energie voor andere dingen. Bovendien ga ik elke dag met plezier naar m’n werk. Daar doe je het uiteindelijk toch voor?!’  – Jacco de Jonge, assemblagemedewerker Movexx

Succesverhalen

Samenwerking Groupe Atlantic – HetWerktNu

Gemeente Barneveld en HetWerktNu slaan handen ineen voor werk

ricardo

Ik wist dat ik meer kon

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.