Samenwerking UWV en HetWerktNu

Samen verder!
Re-integratieafdeling

‘Op zoek naar een geschikt traject voor een van mijn kandidaten kwam ik, voor mij voor het eerst, in contact met HetWerktNu.

Doel was in relatief korte periode inzicht te krijgen in de fysieke belastbaarheid van de kandidaat. Op verschillende afdelingen meedraaien om in beeld te brengen wat de kandidaat aankan (qua uren en werkzaamheden) en daarnaast een beeld krijgen van de manier waarop de kandidaat samenwerkt in een groep. Afspraak was ook aan het eind van het traject de koppeling te maken naar de arbeidsmarkt.

Inmiddels kan ik zeggen dat het traject succesvol verloopt. De kandidaat is blij met zijn nieuwe kans op werk, hij kan zich gaan bewijzen tijdens een proefplaatsing bij een sociaal bedrijf in zijn woonomgeving.

‘zelfstandig aan de slag met de kandidaat en gaan voor resultaat,
overleg met mij als opdrachtgever indien nodig. Zo zie ik dat graag.’

De communicatie met de werkconsulent Anke van Teeffelen verloopt soepel. Er vindt overleg plaats indien nodig, een tussentijds verslag is kort en bondig. Zo zie ik dat graag: zelfstandig aan de slag met de kandidaat en gaan voor resultaat, overleg met mij als opdrachtgever indien nodig.

Dus: heb je een kandidaat die past in de setting van HetWerktNu en wil je vooral inzicht in zijn of haar maximale belastbaarheid ? HetWerktNu en Anke kan ik aanbevelen.’

Paul Asselman, UWV Werkbedrijf
juni 2021

Succesverhalen

Samenwerking Groupe Atlantic – HetWerktNu

Gemeente Barneveld en HetWerktNu slaan handen ineen voor werk

ricardo

Ik wist dat ik meer kon

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.