4 juli 2022

Samenwerking de Blink verder geïntensiveerd

Samen verder!
samenwerking de blink

HetWerktNu werkt steeds meer samen met allerlei organisaties. Door samen te werken zorgen we dat we iedereen scherp in beeld hebben èn houden, zodat niemand langs de kant komt te staan. Voorbeelden van samenwerkingspartners zijn dagbestedingsinstellingen, gemeenten, GGZ-instellingen en andere maatschappelijke organisaties.

Eén van de samenwerkingen die nu steeds meer vorm gaat krijgen, is die met De Blink, de VSO-school in Veenendaal. Op deze school zitten leerlingen die minder goed kunnen leren en vaak ook nog andere problemen hebben. Deze leerlingen leren het beste in de praktijk. Al jarenlang biedt IW4 stageplekken voor deze leerlingen.

HetWerktNu en De Blink hebben besloten om de samenwerking uit te breiden. De stageplekken blijven uiteraard bestaan, maar we gaan de leerlingen samen met De Blink nog beter begeleiden. We bieden vanuit HetWerktNu bijvoorbeeld testen aan om nog beter te kunnen zien wat een leerling kan of juist niet kan. Als ze na hun groepsstage bij IW4, zelfstandig stage gaan lopen bij een ander bedrijf, begeleid niet alleen een leraar van school hen hierbij, maar ook een jobcoach vanuit HetWerktNu. Hierdoor kunnen we de jongeren nog beter voorbereiden op een baan.

Als de jongeren na hun stage kunnen blijven werken, kan ook de jobcoaching doorlopen. Zo houden ze een vertrouwd gezicht en kunnen ze doorgaan met hun ontwikkeling.

Actueel

20
jun

Genomineerd voor MVO-prijs Business Event Veenendaal

20
jun

Vacature meewerkend voorman/-vrouw bij IW4/HetWerktNu

26
mrt

Deelnemers Praktijkassessment geven HetWerktNu een 7,9

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.