Samen verder!
jobcoaching

Samen optrekken
zodat niemand langs de kant komt te staan

HetWerktNu wil samen met maatschappelijke partners optrekken en een netwerk vormen. Door samen te werken zorgen we dat we iedereen scherp in beeld hebben én houden, zodat niemand langs de kant komt te staan.

Voor gemeenten

We werken samen met de gemeenten op het gebied van re-integratie en het plaatsen van kandidaten bij werkgevers. Samen zorgen we er voor dat iedereen naar vermogen meedoet binnen het arbeidsproces.

Lees verder
jobcoaching
Re-integratie bij werkleerbedrijf

Voor UWV

Werken doet goed, dat is onze overtuiging. Werken biedt structuur en draagt bij aan economische zelfstandigheid. Met de dienstverlening aan het UWV maken we dit mogelijk.

Lees verder

Voor GGZ-instellingen

Psychische problemen kunnen een belemmering vormen bij het vinden van werk. Maar juist voor hén is werken van grote betekenis. De expertise van GGZ-instellingen en HetWerktNu kunnen elkaar aanvullen en zo de cliënt een stap verder helpen.

Lees verder
mensen in winkel
Werknemer bij werkleerbedrijf

Arbeidsmatige dagbesteding

Het is onze uitdaging om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk naar vermogen mee kan doen binnen de maatschappij. Voor de een is dit een betaalde baan, een ander is beter op z’n plek bij arbeidsmatige dagbesteding. Daarom werken we graag samen met aanbieders van arbeidsmatige dagbesteding 

Lees verder

Voor scholen

We werken samen met scholen. Niet alleen om leerlingen kennis te laten maken met het werkveld, maar ook om mogelijkheden van leerlingen van praktijkscholen vroegtijdig in beeld te krijgen. Met een goed vervolg advies of doorverwijzing wordt de kans op uitval na de middelbare school beperkt.  

Lees verder
Medewerkers bij werkleerbedrijf

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.