Samen verder!
Zeeman medewerkster

We bieden maatwerk
want iedere ondernemer is anders

HetWerktNu biedt advies en ondersteuning om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Dat is maatwerk, want iedere ondernemer is anders. Samen werken we aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Outplacement

Lees verder

Jobcoaching

Lees verder

Re-integratie tweede spoor

Lees verder
praktijk

Kandidaten

IW4 kijkt naar de mogelijkheden van mensen en besteedt veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Iedereen leert op zijn of haar niveau. Waar de één een afgebakende taak nodig heeft, kan de ander bijvoorbeeld prima uit de voeten met computergestuurde machines. Een goede mix die garant staat voor een hoogwaardig eindproduct of het perfect uitvoeren van een taak.

Lees verder

Ik zoek een werknemer

Heeft u een openstaande vacature en wilt u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Dan helpen we u bij HetWerktNu graag verder. Wij beschikken over een groot bestand aan kandidaten, die vaak per direct beschikbaar zijn. Zeker wanneer het gaat om praktijkgericht werk.

Lees verder
werknemer
re-integratie

Re-integratie

HetWerktNu biedt begeleiding bij re-integratie, bijvoorbeeld als een medewerker terugkeert na langdurig verzuim. We hebben de expertise en praktische mogelijkheden om uw werknemer hierin te begeleiden.

Lees verder

Werkdiagnose

Voor werknemers waarvan weinig inzicht bestaat over welke capaciteiten zij hebben kan HetWerktNu door middel van een werkdiagnose de mogelijkheden op het gebied van werk in kaart brengen.

Lees verder
werkdiagnose
Werkbegeleiding

Bedrijfsscan

Met behulp van een bedrijfsscan kan HetWerktNu adviseren over geschikte werkplekken en werkzaamheden waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet zouden kunnen worden. 

Lees verder

Sociaal ondernemen

HetWerktNu ondersteunt ondernemers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Wij kunnen u helpen we u de certificering voor Sociaal Ondernemerschap (PSO) te behalen en kunnen adviseren hoe u verantwoord ondernemerschap in uw organisatie praktisch vorm kunt geven.

Lees verder
Re-integratie bij werkleerbedrijf

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.