Samen verder!
werkbegeleiding

We bieden maatwerk
want iedere ondernemer is anders

HetWerktNu biedt advies en ondersteuning om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Dat is maatwerk, want iedere ondernemer is anders. Samen werken we aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Ik zoek een werknemer

Heeft u een openstaande vacature en wilt u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Dan helpen we u bij HetWerktNu graag verder. Wij beschikken over een groot bestand aan kandidaten, die vaak per direct beschikbaar zijn. Zeker wanneer het gaat om praktijkgericht werk.

Lees verder
werknemer

Ik zoek ondersteuning

Bij het in dienst nemen van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt komen best wel wat dingen kijken. Wij ondersteunen werkgevers hierbij. Maar ook in het behoud van werk of het afscheid nemen van werknemers bieden we verschillende diensten. Onze expertise ligt bij werknemers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of dreigen te krijgen.

Lees verder

Sociaal ondernemen

HetWerktNu ondersteunt ondernemers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Wij kunnen u helpen we u de certificering voor Sociaal Ondernemerschap (PSO) te behalen en kunnen adviseren hoe u verantwoord ondernemerschap in uw organisatie praktisch vorm kunt geven.

Lees verder

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.