Samen verder!
jobcoaching

Op weg 
naar werk

HetWerktNu werkt al jarenlang nauw samen met de gemeenten op het gebied van re-integratie en het plaatsen van kandidaten bij werkgevers. Samen zorgen we er voor dat iedereen naar vermogen meedoet binnen het arbeidsproces.

Onze dienstverlening voor gemeenten bestaat uit ondersteuning in de diverse fasen op weg naar werk: Diagnose en Advies (instroom), Ontwikkeling (doorstroom), Bemiddeling en Detachering (uitstroom). HetWerktNu begeleidt het gehele traject naar werk.

Diagnose en advies

Voor de diverse fasen op weg naar werk hebben wij dienstverlening op maat. HetWerktNu kan het gehele traject, van uitkering naar werk, verzorgen. 

Lees verder
Werknemers HetWerktNu aan het werk
Re-integratie bij werkleerbedrijf

Ontwikkeling

HetWerktNu biedt ontwikkeltrajecten waarbij wordt gewerkt aan werknemersvaardigheden die nodig zijn om bij werkgever aan de slag te gaan. Denk hierbij aan competenties zoals: samenwerken, afspraken nakomen en zelfstandig werken.

Lees verder

Bemiddeling en detachering

Kandidaten die werkfit zijn bemiddelen we naar werk. Wij beschikken hiervoor over een uitgebreid werkgeversnetwerk. Werkgevers met wie wij samenwerken kennen onze werkwijze en weten welke kandidaten wij plaatsen.

Lees verder
Re-integratie medewerkers
Werknemers HetWerktNu

Jobcoaching

HetWerktNu voert jobcoaching uit voor de gemeenten. Het gaat voornamelijk om het coachen van werknemers die, bijvoorbeeld via Beschut Werk, al een baan hebben.

Lees verder

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.