Samen verder!
werk

Duurzaam aan het werk
daar gaan we voor

Werken doet goed, dat is onze overtuiging. Werken biedt structuur en draagt bij aan economische zelfstandigheid. Met de dienstverlening aan het UWV maken we dit mogelijk. We ondersteunen mensen die hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van werk. Zo maken we waar dat talent wordt benut en iedereen duurzaam naar vermogen meedoet.

Ons team
Groei en ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij zijn experts op ons gebied en werken met veel ambitie voor onze medewerkers en klanten. Met een team van 14 collega’s zijn wij u graag van dienst!

Praktijkassesment

HetWerktNu is gespecialiseerd in het beoordelen van iemands competenties in relatie tot werk. Dit doen wij vanuit praktijksituaties.

Lees verder
Medewerkers bij werkleerbedrijf
Re-integratie bij werkleerbedrijf

Re-integratietraject ‘Werkfit’

Soms is iemand langere tijd uit het arbeidsproces. HetWerktNu heeft ontwikkeltrajecten om een kandidaat werkfit te maken. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om het ontwikkelen van werknemersvaardigheden om bij een werkgever aan de slag te kunnen gaan en te blijven.

Lees verder

Re-integratietraject “Naar werk”

HetWerktNu kan kandidaten die Werkfit zijn bemiddelen naar werk. We beschikken over een groot werkgeversnetwerk in de regio Foodvalley.

Lees verder
Re-integratie medewerkers
Werknemers HetWerktNu

Jobcoaching

Voor de begeleiding van werknemers die al een baan hebben heeft HetWerktNu ervaren en erkende gecertificeerde jobcoaches in dienst. Zij zijn gespecialiseerd in het coachen van met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.