Arbeidsmatige dagbesteding

Iedereen doet naar vermogen mee binnen de maatschappij.
Samen verder!
baan zoeken

Optimale inzet
om naar vermogen mee te doen

Het is onze uitdaging om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk naar vermogen mee kan doen binnen de maatschappij. Daarom werken we graag samen met aanbieders van arbeidsmatige dagbesteding.

Arbeidsmatige dagbesteding en (beschut) werk liggen in elkaars verlengde. De cliënten die werken via arbeidsmatige dagbesteding hebben veel overeenkomsten met de doelgroep van HetWerktNu. Soms hebben mensen vanuit arbeidsmatige dagbesteding de capaciteiten om door te stromen naar een betaalde baan. Bijvoorbeeld naar Beschut Werk of een reguliere baan met ondersteuning. Tegelijk is voor sommige werknemers, arbeidsmatige dagbesteding een betere oplossing. 

HetWerktNu, en ook IW4, biedt zelf geen arbeidsmatige dagbesteding maar door samen te werken kunnen we zorgen dat iedereen op de juiste plek aan het werk is. 

ontwikkeling

Interesse? Neem dan contact op.

Interesse in samenwerking met HetWerktNu of meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Gertjan van der Kaaden.

Gertjan van der Kaaden

Gertjan van der Kaaden
Manager

06 22 89 03 20
gertjan@hetwerktnu.nl

Werknemers re-integreren

Project:
DOOR

Een voorbeeld van samenwerking is het project DOOR. Samen met de gemeente Veenendaal, Reinaerde, Zideris en Kwintes hebben we DOOR opgezet voor mensen die mogelijk vanuit arbeidsmatige dagbesteding een stap kunnen maken naar betaald werk. Dit doen we door de expertise van de organisaties bij elkaar te brengen om de kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden. De kandidaat kan binnen het traject verschillende werkleerplekken uitproberen. Aan het einde van het traject blijkt of de kandidaat de capaciteiten heeft om door te groeien naar een betaalde baan. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen naar vermogen meedoet.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.