Over HetWerktNu

We zijn gedreven en altijd op zoek naar de beste oplossing. Dát maakt ons HetWerktNu.
Lees verder
Samen verder!
outplacement
technisch werk

Iedereen werk,
iedereen winst

Werken draagt bij aan eigenwaarde van mensen en biedt structuur. Het is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend om zélf de baan te vinden die bij hem of haar past. HetWerktNu helpt daarbij. Groei en ontwikkeling van kandidaat-werknemers en de juiste inzet van capaciteiten en talenten staan bij ons voorop. Onze begeleiding is maatwerk.

Tegelijk gaan wij in gesprek met werkgevers. Samen zoeken we naar mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord ondernemen vorm te geven. Bijvoorbeeld door ruimte te geven aan mensen met een (arbeids)beperking. Omdat iedere ondernemer iets anders verwacht, proberen we elke klant op maat te bedienen. Door aandachtig te luisteren, ontdekken we waar de klant behoefte aan heeft. We denken mee en komen met concrete oplossingen.

We creëren hiermee kansen voor werkgevers en werknemers. Mensen komen hierdoor tot bloei en zijn daarmee een waardevolle aanvulling voor het bedrijfsleven. Iedereen werk, iedereen winst!

Organisatie

HetWerktNu detacheert en bemiddelt kandidaat-medewerkers naar werk. We werken samen met werkgevers gaan op zoek naar de beste match. En we gaan verder. HetWerktNu helpt werkzoekenden op weg naar werk en is een duurzame partner voor werkgevers en maatschappelijke partners om samen een inclusieve arbeidsmarkt te realiseren.

HetWerktNu is onderdeel van IW4, het sociaal werkbedrijf voor Veenendaal, Rhenen en Renswoude. IW4 biedt passend en duurzaam werk, beschut werk en werkleerplekken voor mensen die werkervaring moeten opdoen.

Onze dienstverlening wordt uitgevoerd door een team van gemotiveerde professionals die veel ervaring hebben met mensen die zelfstandig niet makkelijk aan het werk komen. De expertises van de professionals liggen op het gebied van re-integratie, ontwikkelen van werknemersvaardigheden, jobcoaching, bemiddelen (rechtstreeks of via detachering) van mensen bij werkgevers en ondersteuning van werkgevers op het gebied van sociaal ondernemen.

landbouw

Onze kernwaarden

zon

Gedreven

Vernieuwing, groei en ontwikkeling van mensen staat dan ook voorop.

zon

Betrokken

We denken mee met de klant en gaan voor een duurzame relatie.

zon

Pragmatisch

Bij HetWerktNu hebben we een echte hands-on-mentaliteit.

zon

Pro-actief

We zijn ondernemend en initiatiefrijk.

Medewerkers bloemist

Missie, visie en kernwaarden
dát maakt ons HetWerktNu

We stellen alles in het werk om te zorgen dat niemand langs de kant staat, maar via werk meedoet en deel uitmaakt van de maatschappij. We zijn experts op ons gebied en zoeken altijd naar de beste oplossing voor werkgevers en kandidaten. We zijn gedreven om kansen optimaal te benutten. Dát maakt ons HetWerktNu.

  • Gedreven
  • Betrokken
  • Pragmatisch
  • Proactief

Onze missie, visie, kernwaarden

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.