Sociaal ondernemen

Een inclusieve arbeidsmarkt, is de arbeidsmarkt van de toekomst.
Samen verder!
sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen
in kaart

HetWerktNu ondersteunt ondernemers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap inzichtelijk te maken via een certificering of een sociale onderneming op te richten. We doen dit graag omdat we geloven dat een inclusieve arbeidsmarkt, de arbeidsmarkt van de toekomst is.

PSO-certificering

Voor ondernemers die sociaal ondernemerschap inzichtelijk willen maken bestaat er een certificering. Met de PSO-certificering, Prestatieladder Sociaal Ondernemen, wordt sociaal ondernemerschap in kaart gebracht. U krijgt inzicht in uw huidige positie op de ‘ladder’ en u krijgt aanbevelingen om u nog verder te ontwikkelen als sociaal ondernemer. Met deze certificering kunt u volgens een erkende methode aantonen dat uw bedrijf zich inzet op het gebied van sociaal ondernemerschap. HetWerktNu heeft de expertise om u bij de PSO-certificering te begeleiden.

samenwerken

Neem
contact op

Interesse in de mogelijkheden van HetWerktNu om u te ondersteunen bij Sociaal Ondernemen? Neem dan contact op met Gertjan van der Kaaden.

Gertjan van der Kaaden

Gertjan van der Kaaden
Manager

06 22 89 03 20
gertjan@hetwerktnu.nl

aan het werk

Maatschappelijk verantwoord
ondernemen

Daarnaast ondersteunen we ondernemers graag in initiatieven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen of een sociale onderneming willen oprichten. We hebben ambitie, zijn initiatiefrijk en denken graag mee omdat we geloven dat maatschappelijk verantwoord ondernemerschap nu en ook in de toekomst waardevol zal zijn.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.