17 april 2023

Oplevering nieuwbouw

Samen verder!
sleuteloverdracht

Na een bouwtijd van bijna 14 maanden zit het werk van Bouwbedrijf Kreeft erop. Gisteren, 17 april, werd de sleutel van het nieuwe pand overgedragen aan IW4/HetWerktNu, het Sociaal Ontwikkelbedrijf van de gemeenten Rhenen, Renswoude en Veenendaal en Wijkservice van gemeente Veenendaal. Tevens komt hier de oefenlocatie van de Brandweer.

‘Ik ben blij dat de bouwfase achter de rug is en we kunnen beginnen met de inrichting van ons nieuwe pand. We kijken er allemaal enorm naar uit om in dit mooie pand te gaan werken.’ – Leonard Steetsel

Nu het pand is opgeleverd, kan de inrichting beginnen. Vervolgens zal fasegewijs de verhuizing van collega’s naar het nieuwe pand plaatsvinden. We verwachten voor de zomer op onze nieuwe werkplek te zitten.

De werkzaamheden rondom het pand en het buitenterrein duren nog even voort. De oude locatie van IW4, op het terrein achter de nieuwbouw, zal na de verhuizing worden gesloopt. Ook het buitenterrein wordt dan ingericht. Zodra dit gereed is, zal ook de oefenlocatie voor de Brandweer in gebruik worden genomen.

Eind dit jaar zijn alle werkzaamheden afgerond. Dan vindt ook de officiële opening plaats.

Actueel

26
mrt

Deelnemers Praktijkassessment geven HetWerktNu een 7,9

20
dec

Ongeschreven regels in Nederlandse werksituatie

19
dec

Sluiting tijdens feestdagen

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.