Outplacement Veenendaal

Het kan zijn dat u om wat voor reden dan ook uw baan verliest als gevolg van een ontslag. Wanneer dat gebeurt staan wij met outplacement in Veenendaal voor u klaar. Hopelijk heeft u op een goede manier afscheid genomen van uw oude baan, maar het kan ook zijn dat het vertrek minder prettig verloopt. Wat de situatie ook is, wij begeleiden u in dit proces. 

Lees verder
werkleerbedrijf

Outplacement in Veenendaal is maatwerk

Wanneer wij een outplacement traject in Veenendaal aangaan is dit altijd maatwerk. Bij ons krijgt u professionele begeleiding van onze re-integratieconsulenten. Door middel van verschillende testmogelijkheden krijgen wij in kaart wat de capaciteiten en de competenties zijn van de werknemer. Op basis van de uitkomst van de test gaan wij op zoek naar passende vacatures. Naast het vinden van bestaande vacatures zijn wij ook in staat om functies te creëren door middel van jobcarving en jobcreation.

Outplacementbureau in Veenendaal

Als outplacementbureau in Veenendaal zijn we bij HetWerktNu gespecialiseerd in praktijkgerichte beroepen. We beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio FoodValley en streven ernaar om altijd een duurzame match te creëren. Onze expertise ligt bij werknemers in praktijkgerichte beroepen. Deze werknemers hebben vaak extra hulp en begeleiding nodig om een passende baan te vinden. Met onze kennis en ervaring op het gebied van lager geschoold personeel zijn wij in staat hen optimaal te begeleiden in een outplacement traject. 

Werknemers bij werkleerbedrijf Bruil

Outplacementtraject in Veenendaal

De testmogelijkheden die wij gebruiken om de capaciteiten en competenties van een werknemer in kaart te brengen zijn onder andere de NOA-methode. Deze methode wordt ingezet in combinatie met praktijkobservaties en assessments. Daarnaast gebruiken we ook de Ruward praktijktest. Verder bieden we als outplacementbureau in Veenendaal ook sollicitatietrainingen aan en ondersteunen we kandidaten bij het opstellen van een motivatiebrief en een CV.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een outplacementbureau in Veenendaal? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Gerelateerde items

26
mrt

Deelnemers Praktijkassessment geven HetWerktNu een 7,9

20
dec

Ongeschreven regels in Nederlandse werksituatie

19
dec

Sluiting tijdens feestdagen

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.