Samen verder!

Onze expertise,
ondersteunen en adviseren op maat

HetWerktNu streeft naar passend en duurzaam werk voor iedereen. Wij ondersteunen werkgevers hierbij door te helpen met in dienst nemen, werk te behouden of afscheid te nemen van werknemers. Onze expertise ligt bij werknemers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of dreigen te krijgen. 

We denken mee met ondernemers en willen kansen optimaal benutten. Zo zorgen we er voor dat niemand langs de kant staat.

Jobcoaching

Soms functioneert een medewerker niet (meer) volledig binnen zijn werk. Dan kan Jobcoaching helpen. HetWerktNu heeft gecertificeerde Jobcoaches in dienst die een medewerker inzicht kunnen geven waar verbeteringen in het werk mogelijk zijn.

Lees verder
jobcoaching
re-integratie

Re-integratie

HetWerktNu biedt begeleiding bij re-integratie, bijvoorbeeld als een medewerker terugkeert na langdurig verzuim. We hebben de expertise en praktische mogelijkheden om uw werknemer hierin te begeleiden.

Lees verder

Werkdiagnose

Voor werknemers waarvan weinig inzicht bestaat over welke capaciteiten zij hebben kan HetWerktNu door middel van een werkdiagnose de mogelijkheden op het gebied van werk in kaart brengen.

Lees verder
werkdiagnose
outplacement

Outplacement

HetWerktNu kan ondersteunen bij outplacement. Wanneer u afscheid moet of wilt nemen van een medewerker dan kunnen wij bemiddeling bieden naar een andere baan. Onze expertise ligt hierbij met name bij werknemers in praktijkgerichte beroepen.

Lees verder

Bedrijfsscan

Met behulp van een bedrijfsscan kan HetWerktNu adviseren over geschikte werkplekken en werkzaamheden waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet zouden kunnen worden. 

Lees verder
Werkbegeleiding

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.