In dienst of detacheren

Wij bieden oplossingen op maat, want iedere ondernemer is anders.
Samen verder!
techniek

Kies wat
bij u past

Is er een match met de voorgestelde kandidaat? Dan kunt u de kandidaat in dienst nemen of via detachering in uw organisatie inzetten.

  • Kandidaat in dienst nemen
    U kunt er voor kiezen de kandidaat in dienst te nemen en een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Onze werkconsulenten ondersteunen u hierbij. Wij zijn bekend met subsidiemogelijkheden en kunnen vaak een kosteloze proefplaatsing organiseren.
  • Personeel via detachering
    Wilt u een kandidaat-werknemer inzetten in uw organisatie maar deze (nog) niet zelf in dienst nemen? Kies dan voor detachering. Hierbij neemt HetWerktNu de werknemer in dienst en nemen we alle werkgeverslasten en -risico’s voor onze rekening. En we verwerken eventuele subsidies en regelingen in het inhuurtarief. Wilt u na een periode van detachering de medewerker alsnog zelf in dienst nemen? Ook dan kunt u rekenen op onze medewerking. Wij brengen geen overnamevergoeding in rekening.

Ook na ingang van het contract kunt u op onze ondersteuning rekenen. Een jobcoach een goede aanvulling zijn om zowel u als de kandidaat te helpen met vragen en praktische tips op de werkvloer.  Want uiteindelijk hebben we maar één doel: te zorgen dat iemand langdurig en met plezier op zijn plek zit.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Werkbegeleiding

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.