Re integratie Ede

HetWerktNu biedt re-integratie aan in Ede voor mensen die langdurig niet meer in staat zijn geweest om te werken. Na een langdurige uitval weer beginnen met werken kan een hele stap zijn. Het is lastiger dan voorheen omdat je te lang niet gewerkt hebt. Je lichaam en geest zijn het misschien niet meer gewend. Of het nou de prikkels zijn of het werkritme, het kost tijd om je weer helemaal de oude te voelen. 
Samen verder!
Werknemer bij werkleerbedrijf

Algemene re-integratie en re-integratie tweede spoor

Bij HetWerktNu bieden we begeleiding bij zowel algemene re-integratie als re-integratie tweede spoor van medewerkers in Ede. Wij zijn in staat om een medewerker te ondersteunen bij de re-integratie van het bedrijf zelf, maar we kunnen ook een re-integratietraject starten bij onze samenwerkingspartner IW4.

Re-integreren bij IW4

Bij onze samenwerkingspartner IW4 kunnen medewerkers re-integreren in Ede onder begeleiding van een deskundige re-integratieconsulent en ervaren praktijkbegeleiders. Er kunnen werkzaamheden worden uitgevoerd zoals:

  • Voedingsmiddelen verpakken
  • Licht montage werk
  • Schoonmaak werkzaamheden
  • Werken in een restaurant

Na de re-integratie kan het traject vervolgd worden bij uw eigen bedrijf, bijvoorbeeld onder begeleiding van een jobcoach.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de re-integratiemogelijkheden van ons bij HetWerktNu. Neem dan gerust contact met ons op.

Werknemers bij werkleerbedrijf Bruil

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.